Rivning

Behöver du hjälp med rivningsarbeten? Vi utför arbeten skräddarsydda efter dina önskemål och behov. Kontakta oss så berättar vi mer!
Rivning
Rivning
Rivning
Rivning

Sanera arbetar sedan 10 år tillbaka med rivningsarbeten relaterade till mängder av olika objekt, t.ex. ombyggnationer, lägenhetsanpassningar, stambyten, badrumsrenovering, Rotarbeten osv.

Vi utför uppdrag åt byggrelaterade företag, fastighetsbolag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar.

Vad kan vi hjälpa just Er med?

”Ett byggföretag ville ha in priser på badrumsrivning i samband med ett stambyte åt Svenska bostäder. Vi lämnade pris på arbetet och under 3 års tid rev vi ca 300 badrum och 100 toaletter.”

”Statoils huvudkontor skulle renoveras, vi lämnade pris på hela rivningen om totalt ca 10 000 m2. Idag har vi rivit 9000 m2 och ser fram emot att i framtiden få ytterligare liknande uppdrag av beställaren.”

”En beställning kom in till oss avseende att frilägga en golvbrunn i samband med en badrumsrenovering. Efter utfört arbete kom ytterligare en beställning och därefter en till och ännu en till. Så småningom fick jobbet internt namnet ”Brunn 9000”. Namnet beskrev hur många brunnar som skulle bytas i fastighetsbeståndet under projektets gång.”